Кошик0

Ваш кошик порожній!

Кабінет
Реєстрація
Відновити пароль
Кабінет

Організація їдалень в Одесі

КОРПОРАТИВНЕ ХАРЧУВАННЯ

Організація їдалень та кафетеріїв на виробництвах, будівельних об'єктах, на великих підприємствах та в бізнес-центрах.

Ми не лише доставляємо смачні обіди в Одесі, а й надаємо комплексні послуги з організації харчування великим підприємствам нашого міста. Такі послуги мають цілу низку переваг, як для самих працівників, так і для керівництва компаній:

ЦЕ ЗРУЧНО

Наявність їдальні або кафетерія позбавляє працівників необхідності самостійно дбати про обід, втрачаючи дорогоцінний час обідньої перерви на черзі в супермаркеті або чекаючи замовлення в розташованому кафе. А раз працівники більше не відлучаються на обідню перерву, отже, вони й не спізнюються на роботу.

 

ЦЕ ШВИДКО

Їдальня або кафетерій на підприємстві скорочує час обіду до 20-30 хвилин, а частину обідньої перерви, що залишилася, працівники можуть витрачати на свій розсуд, відновлюючи сили для ефективного завершення другої половини робочого дня.

 

ЦЕ СМАЧНО

Ми займаємося приготуванням смачних обідів з 2004 року і можемо заявити, що робимо це краще за інших. Докладніше про це можна почитати тут. Одне з наших досягнень – їдальня на 350 осіб у гіпермаркеті METRO CASH &CARRY. Відгуки тут.

 

ЦЕ КОРИСНО

Різноманітне та повноцінне харчування – це найважливіша складова здорового способу життя. Хіба найближче кафе, і особливо магазин може забезпечити вибір з 20 гарячих перших і других страв, а також свіжоприготовлених салатів щодня так, щоб набір страв не повторювався як мінімум три тижні? А ми можемо. Адже всі знають, що здорове харчування – це здорові працівники, а здорові працівники – це скорочення лікарняних та відгулів.

 

ЦЕ ВИГІДНО

Централізоване приготування великої кількості раціонів на сучасному ефективному технологічному обладнанні дозволяє нам суттєво знижувати з собівартість обідів без економії якості, що, у свою чергу, дозволяє встановлювати фантастично низькі ціни на страви – конкурентам за нами не наздогнати. За певних умов ціна одного раціону може становити лише 25 грн. Це вже гідно оцінили багато одеських компаній, що забезпечують своїх співробітників безкоштовним харчуванням.

ПРОПОНУЄМО ТРИ ВАРІАНТИ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ НА ВИБІР:

ОРГАНІЗАЦІЯ ЇДАЛЬНІ БЕЗ КУХНІ

Завдяки своїй простоті та дешевизні, це найбільш затребуваний формат на сьогоднішній день — вартість одного раціону може становити лише 55 грн. Для харчування виділяється окреме приміщення, що відповідає легко досяжним санітарним нормам. Ми щодня привозимо гарячі обіди у термоконтейнерах. Усі страви знаходяться у спеціальній одноразовій упаковці. Кожен обідаючий отримує одноразові прилади, серветки, спеції та нарізаний хліб у індивідуальних пакетах. Після обіду весь одноразовий посуд та паперові пакети легко утилізуються – залишається лише прибрати приміщення. Це гігієнічно та практично. За потреби ми можемо забезпечити наявність мікрохвильових печей, що допоможе вам організувати харчування у кілька змін.

ОРГАНІЗАЦІЯ РОЗДАТОЧНОЇ ЛІНІЇ БЕЗ КУХНІ

Цей формат багато в чому схожий на попередній, з тією різницею, що страви доставляються не розфасованими в окремі упаковки, а в спеціальних контейнерах з нержавіючої сталі. Протягом 5 хвилин на одному або двох столах розгортається невелика роздавальна лінія, до якої підходять працівники і вибирають страви, що сподобалося, самостійно накладаючи їх у тарілки. При цьому гарячі страви постійно підігріваються прямо на лінії, а холодні (наприклад, салати) охолоджуються. За рахунок самостійного вибору страв харчування виходить дуже зручним та різноманітним. При такому форматі ми забезпечуємо вас усім необхідним: не тільки готуємо та доставляємо їжу, а й привозимо щоразу чистий посуд та прилади, а також елементи лінії роздавальної лінії. По завершенню обіду ми всі прибираємо – приміщення чисте та вільне.

ОРГАНІЗАЦІЯ ПОВНОЦІННОЇ ЇДАЛЬНІ АБО КАФЕТЕРІЯ З МІНІ-КУХНЕЮ

Це найперспективніший формат. Він дуже зручний для організації харчування на великому підприємстві, заводі, будівництві, великому складі чи гіпермаркеті. Там, де щодня обідає понад 100 осіб – організація повноцінної їдальні чи кафетерія з міні-кухнею буде найефективнішим рішенням. Кухня такої їдальні не займається повним циклом приготування страв, отже, її розміри можуть бути мінімальними. Також мінімальні вимоги до такого приміщення та вимоги з боку контролюючих органів. Крім того, на такій кухні потрібно лише один кухар, що мінімізує витрати та скорочує собівартість страв. Ми беремо на себе всі організаційні питання, у тому числі й вирішення контролючих органів. Наймаємо персонал їдальні та самі платимо йому зарплату. Окрім цього, ми встановлюємо комп'ютеризовану касу, де працівники можуть розраховуватись як грошима, так і за допомогою тайм-карток – що дуже зручно у випадку, якщо підприємство дотує харчування своїх співробітників. Багато великих підприємств Одеси відмовляються від неефективних їдалень повного циклу на користь такого формату, тому що він дозволяє скоротити витрати на харчування працівників на 30-40%. У разі вашої зацікавленості, ми можемо показати роботу такої їдальні, провівши екскурсію діючим об'єктом.

Який би формат ви не обрали, ми гарантуємо організацію різноманітного, смачного, а головне, безпечного харчування за меню, що щодня оновлюється, з ротацією не менше трьох тижнів. Це означає, що, наприклад, меню сьогоднішнього дня повториться не раніше ніж за три тижні.

P.S. Ми також можемо орендувати їдальню або кафе у вашому бізнес-центрі, торговому центрі або підприємстві.

© Кейтерінгова Компанія «КУШАТИ ПОДАНО»

+380-48-738-52-42

+380-48-738-52-43